Alltså den här helgen har verkligen varit helt sinnessjukt bra - kommer leva på den så länge!

Fredagen var vi ett härligt gäng som förade här innan vi drog ut i Lund för första gången. Det blev en GRYMT kul kväll där och inte många timmars sömn innan lördag och då körde vi alltså vidare mot.. Jönköping och Elmia!

Jag och Moa bestämde oss lite halvspontant för att åka upp för att kolla lite och gå på elmia ryttarfesten. Så det gjorde vi - och trots att vi var liite trötta ett tag där i början så kom vi igång igen sen och hade en sjukt rolig kväll där med!

Lyxade till det och sov på hotell över natten, tog sovmorgon och kollade tävlingarna sen på förmiddagen. Så underbart!

Så ja, nu är man lite sliten, ganska fattig och får väl leva på nudlar resten av månaden meeeen man lever bara en gång (som vi sagt typ hundra gånger denna helgen) haha.

Tyvärr har jag en riktigt hektiskt vecka framför mig. Stalltjänst, ridning, skola, första tentan närmar sig så borde plugga massa extra med. Sen tre hästar på det och så, och trots att jag saknar ihjäl mig efter Winnie så är det väl bra att hon är hemma denna veckan.

Men! Med lite planering så ska nog denna vecka gå ihop med. På fredag åker jag hem för en lugn härlig helg hemma och får förhoppningsvis med mig både Winnie och bilen med tillbaka igen sen.

Hoppas ni haft en bra helg med!
Puss ❤️

Såklart har även dessa finisar motionerats!
Gjort försäljningsvideos på båda snart. Vill dock inte att de ska bli sålda än alltså...
Kommentera 0
Visa fler inlägg