Racer-vecka

Publicerat i: Allmänt
Jäklar, nu var det redan torsdag! Egentligen ganska lugn vecka i skolan men såklart fylls dagarna då med massa annat istället!

Det har ösregnat så mycket, insett att jag varken har vattentäta skor eller jacka så nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp iallafall.. haha. Tycker det kan bli snö nu så skulle faktiskt livet vara lite enklare. Inte så kul alltid att spendera 90% av sin dag utomhus..

Men! Chatzy fortsätter att sköta sig bra! Lite motstånd i galoppen ibland men försöker läsa det genom att få henne tänka på annat. Mycket bommar, vilket funkar bra, och i veckan har vi även hoppat en lite kryss på en 8-volt. Väldigt kul tycker hon! Så ska verkligen försöka hålla igång och hoppa henne mycket. Igår var vi även ute och galopperade på slätterna utan minsta lilla hyss. Börjar tro att vi nog kan få ordning på detta ändå!

Cherz har tyvärr blivit förkyld.. sååå himla tråkigt. Var jätte snorig onsdag morgon men ingen feber. Redan idag är hon dock inge snorig alls och ser pigg ut men hon får ta det lugnt veckan ut för att vara på säkra sidan. Får se om jag tar med mig Chatz som skolhäst på morgondagens lektion istället!

Helgen som kommer är det stalltjänst som gäller, samt rida lite extra hästar!

(null)
Tänk! Såhär mysigt var det att vakna upp förra veckan!
Kommentera 0
Visa fler inlägg