Dålig dag.

Publicerat i: Allmänt
Har verkligen en dålig dag. Men det får vara okej ibland det med I guess. 

Cherz är halt. Kändes lite konstig när jag red igår och var halt på lina idag.. ska till kliniken med henne imorgon. Blir så himla ledsen, ledsen och förtvivlad. Jag förstår inte vad hon kan ha gjort nu? Och att båda hästarna är skadade - samtidigt? Kan man säga att det är otur? Jag vet faktiskt inte om det är otur eller vad det kan bero på. Hoppas iallafall på att få lite svar imorgon, och jag hoppas av hela mitt hjärta att inte det här är en senskada trots att jag tyvärr har en känsla av att det är det.

Usch. Framöver kändes plötsligt ganska dystert. Alla planer och drömmar försvinner på bara några dagar. Blir så ledsen, besviken och såklart orolig. Viktigast är ju att de mår bra.

På toppen av detta sitter jag hemma, lite lätt illamående och med febersvettningar som beror på en hemsk mensvärk. Datorn och fem vetenskapliga artiklar ligger framför mig och min seminarieuppsats ska skrivas klart inför imorgon men jag ORKAR verkligen inte. Vart hämtar man motivation från nu?

Nej, skitdag och skitsamma faktiskt. Inte ofta jag är så negativ men idag mår jag verkligen inte bra. Jag ska stänga igen datorn, gå ut till tjejerna och pyssla om dem en stund och sen lägger jag mig istället.

Ny dag och nya tag imorgon 💪🏻
Kommentera 0
Visa fler inlägg