Julen

Publicerat i: Allmänt
Så var julen över för i år! Var bara hemma kvällen den 24e men hade en fantastisk mysig kväll men världens bästa familj ❤️ de är så grymma allihopa och en av sakerna jag älskar med julen är att man verkligen uppskattar det och inser hur tur man har att alla är friska och finns här, och att vi kan umgås allihopa tillsammans. Bara massa massa kärlek ❤️ 

(null)
(null)

Jag har ju annars som sagt jobbat extremt nu mycket men allt slit är värt det och jag gör ju faktiskt någonting jag verkligen vill! Nästa vecka kommer alla extra hästar jag har hand om iallafall försvinna så då blir det lite lugnare med "bara" 3 egna hästar! 

Jag tänkte bli duktigare med bloggen igen - för att jag verkligen älskar att dokumentera allt så nu ska jag förbereda lite inlägg med bland annat tillbaka blick från året som har gått och mina mål för nästa år.

Jag har SÅ stora förväntningar på 2018. Jag kommer verkligen satsa för fullt vad det gäller hästarna och tävling och har stora mål med det. Men kommer ett eget inlägg om det! Nya saker har hänt där med, and I loooove it!

(null)
Med älsklingstjejer på juldagen! Vi hade SÅ kul ❤️❤️❤️


Kommentera 0
Visa fler inlägg