Häst- dilemma

Publicerat i:
Ja, jag känner verkligen att jag behöver skriva av mig lite då jag har såå många tankar som snurrar i huvudet just nu så lite inputs hade inte vart helt fel.

Så här är det ju, att i mina drömmars drömmar hade jag haft 5000kr extra i månaden och hela mitt liv hade varit löst. Då hade jag haft råd att ha kvar Cherz, och samtidigt ha Chatzy. Utbilda båda två under en tid, för att sedan antigen sälja Chatz så jag kan köpa Cherz och fortsätta med henne. Eller så blir Cherzan såld under tiden och jag har kvar Chatzy..

Jag vill så fruktansvärt gärna ha med mig Cherz hem i sommar och fortsätta med henne. Hon är verkligen helt fantastisk, och det finns ingen som henne. Hade jag inte haft Chatzy så hade jag inte ens tvekat! Men vill jag ha henne så mycket att jag kan tänka mig att sälja Chatzy? Det är ju frågan. Egentligen inte tror jag. Men det är så himla svårt det här.

Planen med Chatzy har ju från början varit att köpa henne, utbilda henne, och sen sälja med vinst så att jag har utökat mitt "hästkapital" och kan köpa en bättre yngre häst igen. Men det här senariot tänkte ju jag ha om ca 1-2 år från och med nu. Inte än - så känner jag lite. Jag vill ju utbilda henne mer, bara lite till, och komma ut och tävla lite innan det är dags..

... men då finns ju inte Cherz kvar! Hon är ju den där yngre, finare hästen jag vill ha. En sån med ett temperament som jag älskar och som bara passar mig alldeles perfekt i riningen. 

Jag vill så obeskrivligt gärna få ha kvar Cherz, och jag får även det så länge jag kan stå för det ekonomiska. Men det finns ju ingen möjlighet i världens att jag kan få ihop den extra summan i månaden? Så mycket kan jag omöjligen jobba även fast jag hade velat. Kan det vara värt det att försöka få Chatzy såld i sommar så jag kan ta med mig Cherz till Strömsholm? Eller ska jag bara låta Cherz åka tillbaka och sen fortsätta med Chatzy som var planen? JAG VET INTE. haha.

Just nu så hade det passat perfekt att få vinna sådär ungefär 50.000kr på Lotto, eller om bara det här kunde löst sig på vilket sätt som helst.... ♥

 
Kommentera 0
Visa fler inlägg